// Countdown // Contact form
IntuiLab logo

The First Annual Intuiface User Conference

February 6, 2019 - Amsterdam, NL

Amsterdam
Hotel Novotel Amsterdam City
February 6, 2019
8:30 to 12:30 CET
During ISE 2019
10' walk from RAI Amsterdam
Wow! What a show. A big thank you to all who attended Interactive 2019, and all who participated, for helping us deliver a program that far exceeded our expectations. If we could, we'd give each of you a Bose radio. (Inside joke. Had to be there.)

See below for some pictures from the event.

In a packed room at the Novotel, attendees warmly received a fast-paced but detailed look under the covers at Intuiface and into the minds of some of our best and brightest users. You go to know Jacques, Vincent, and Geoff as they took you into the Intuiface offices and shared a private view of where Intuiface has been and where it's going. Then there were the stars:

Damjan, Frank, Brad: Thanks for letting us go behind the scenes, pick your brain a little bit, and be inspired by your expertise and honesty. You showed everyone what could happen when combining smarts with hard work.

Paolo, Louie, Mauricio, Alex: Thanks for all you do to support the Intuiface community and for the care and attention you bring to your engagements with your own customers and Intuiface users from around the world. You didn't have to do this! You're all mensches.

Bomee, Sebastien - and the unseen Chloe, Doriane, and Patricia: Without your hard work and creativity, Interactive 2019 couldn't have happened. The event looked easy only because you took ownership of the hard parts. In fact, you did such a great job that we should do this 10 times a year! Guys .... Guys? Where'd you go??

See you at Interactive 2020! Details will be shared as soon as they're ready. Meanwhile, tot ziens from Amsterdam!

SOME PICTURES OF THE EVENT

[Click image to open gallery]

THE AGENDA

  • 8:00

    Registration & Coffee

    Length: 40 minutes
  • 8:40

    Welcome Keynote

    Length: 15 minutes
    Vincent Encontre
    COO
    Jacques Soumeillan
    Executive                              President
  • 9:00

    The State of Intuiface

    Length: 30 minutes
    Geoff Bessin
    Chief Evangelist
  • 9:30

    User Case Study - POPcomms

    Length: 20 minutes
    Interactive customer experience's best practices
    Damjan Haylor
    Managing Director
  • 9:50

    User Case Study - Zivelo

    Length: 20 minutes
    Building a QSR self-ordering kiosk solution with Intuiface
    Frank Yoder
    VP of Software Integration
  • 10:10

    User Case Study - SMRT1 Technologies

    Length: 20 minutes
    Using Intuiface as the UX engine for a vending machine series
    Brad Pommen
    President
  • 10:30

    Networking Break

    Length: 30 minutes
  • 11:00

    Vision, Strategy and Next Steps

    Length: 30 minutes
    Jacques Soumeillan
    Executive                              President
    Vincent Encontre
    COO
  • 11:30

    Ask Us Anything Session

    Length: 15 minutes
    Jacques Soumeillan
    Executive                              President
    Vincent Encontre
    COO
  • 11:45

    Round Table: Growing the Intuiface Community

    Length: 30 minutes
    With insights provided by some of our most visible users:
    Paolo Tosolini
    Tosolini Productions
    Alex Bernier
    RealEyes Displays
    Louie Smith
    Promultis
    Mauricio Centeno
    Fan Factory
  • 12:15

    Closing Words

    Length: 15 minutes
    Geoff Bessin
    Chief Evangelist
  • 12:30

    Light Lunch & Champagne

WHAT TO EXPECT

Meet Intuiface leadership

Spend 1:1 time with Intuiface management and product experts in an intimate setting. It's an unparalleled opportunity for asking questions and sharing opinions.

Learn from your peers

Case studies and a round table discussion give some of the most talented Intuiface users a chance to share lessons learned and insights gained via actual projects.

Get the inside scoop

It'll be like eavesdropping on an in-house meeting. Hear company details rarely shared publicly. Plus you'll have a front row seat to our product roadmap discussion.

Network with like-minded users

We're bringing together the best of the best in one room. Make connections, establish relationships, and become an integral part of the Intuiface community.

SPONSOR